Blog Hakkımızda Pinterest Facebook Twitter RSS

16 Kas 2015

Samsung EX2F Smart


Kompakt profesyonel! Samsung EX2F Smart.

Samsung'dan lens meraklısı olmayan ama kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmek isteyenlere yönelik kompakt bir makine, EX2F Smart.

Dönebilen ve dokunmatik AMOLED ekranı ile selfie-severlerin dikkate alması gereken bir fotoğraf makinesi olan EX2F, F1.4 diyafram değeri ve OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliği ile karanlık ortamlarda diğer makinelerden daha kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmeyi vaat ediyor. Deklanşör hızının da 30 sn ile 1/4000 sn arasında ayarlanabildiğini eklemeden geçmeyelim.

SD, SDHC, SDXC hafıza kartlarının kullanımına destek veren cihazda 64GB'a kadar kapasitede hafıza kartı kullanılabiliyor, ki bu da oldukça yeterli bir kapasite.

Cihazda 9,33 mm büyüklüğünde arka aydınlatmalı bir BSI CMOS algılayıcı bulunmakta. Schneider – KREUZNACH markalı f/1.4 objektif ile 12,4 MP çözünürlükte fotoğraf çekimi imkanı sunan cihaz, pek çok kullanıcıyı tatmin edebilecek kaliteyi sunuyor.

1920 x 1080 piksel çözünürlükte Full HD videolar çekilmesine imkan veren cihaz, ayrıca MagicFrame, PIP, SplitShot gibi özellikleri ile yeni dönem Youtuber'ların kullanımı için de oldukça ideal. Bu konuda Wi-Fi özelliğinin de bu cihazı öne çıkardığını söylemeden geçmeyelim. 

Günlük kullanım, yarı profesyonel fotoğraflar ve Youtube videoları için gönül rahatlığı ile önerebileceğimiz cihaza yaklaşık 800 TL fiyat etiketi ile sahip olmak mümkün.