Blog Hakkımızda Pinterest Facebook Twitter RSS

14 Kas 2015

ASUS ZenFone 2 Laser


ASUS'tan giriş seviyesi uygun fiyatlı ve makul performanslı bir model: ASUS ZenFone 2 Laser.

ASUS, giriş seviyesi telefonlarda, Samsung ve LG'nin ardından ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Üstelik bunu yaparken, cep telefonu kullanıcılarının günlük ihtiyaçlarını ve performans beklentisini de yabana atmıyor.

5 inch ve 5,5 inch olmak üzere Laser modeli iki farklı ekran boyutuyla piyasaya sunulmuş durumda. Benzer teknik özellikleri olan bu modellerde 2 GB RAM kullanılmış. Şu an için yeterli sayılabilecek bir özellik ancak önümüzdeki süreçte düşük kalacağı aşikar.

Kamera ve fotoğraf çekim özelliklerine baktığımızda tabi ki bir iPhone değil, lazerle odaklama fotoğraf çekim hızını arttırıyor ancak fotoğraf kalitesi harika değil. Özellikle hareketli fotoğraf çekimlerinde çok düzgün fotoğraflar çekebilmeyi beklememek gerekli. Ancak genel itibariyle günlük ihtiyaçları karşılar nitelikte. 

Şık ve kaliteli bir görünüm sergileyen ASUS ZenFone 2 Laser, ele iyi oturuyor ve rahat kullanım sağlıyor. Gorilla Glass 4 ekranı ile de çizilmelere karşı dayanıklı.

ASUS tarafından geliştirilen ZenUI'ın sade ve kullanımı kolay bir arayüz olduğunu da eklemeden geçmeyelim.

799 TL ve 899 TL fiyat etiketleri ile piyasaya sunulmuş olan ASUS ZenFone 2 Laser'i ve diğer ASUS modellerini ASUS E-Shop üzerinden inceleyebilirsiniz.