Blog Hakkımızda Pinterest Facebook Twitter RSS

14 Kas 2015

MEIZU M2


Çin'den uygun fiyatlı ve performanslı bir telefon; MEIZU M2.

İlk bakışta iPhone 6 ve iPhone 6S'e benzeyen formu ile dikkati çeken MEIZU M2, arka kısmı ile de artık üretimden kalkmış olan iPhone 5C'yi anımsatıyor. iPhone modellerinin bir birleşimi gibi görünen modeli biraz daha yakından inceleyelim.


MEIZU neredeyse iPhone 6 ile aynı boyutlarda olan kasasına 5 inch büyüklüğünde bir ekran yerleştirmeyi başarmış. Çözünürlük açısından tabi ki üst seviye telefonların sağladığı keskinliği sağlayamasa da, 1280 x 720 piksel bu fiyat aralığındaki telefonlar için oldukça yeterli. 

2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası, Android işletim sistemli telefonların kronik problemlerinden biri olan "RAM yetmezliğine" çare olurken, micro SD kart girişi ile 128 GB daha eklenebiliyor.

Flyme OS'a gelecek olursak, MIUI kadar kullanışlı ve gayet stabil olduğu belirtilen Flyme OS, Android'in MEIZU tarafından özelleştirilmiş bir versiyonu. Kullananlar arasında beğeni ile karşılanan Flyme OS stok Android ROM'unu aratmıyor.

2500 mAh pili ile de günlük kullanımı rahatlıkla çıkarabilecek bir performans sergiliyor. 

4 farklı renk seçeneği ile piyasaya sunulan MEIZU M2 tüm seviye telefon kullanıcılarının ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak bir telefon. Detaylı özelliklerini MEIZU üerinden inceleyebilir ve imkanınız varsa Çin Alışveriş Siteleri üzerinden yaklaşık 110 USD gibi fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tabi yurt dışından Türkiye'ye cep telefonu siparişlerinde gümrükte sorunlar yaşama ihtimaliniz olduğundan, Çin'e giden tanıdıklara getirtmek en uygun opsiyon gibi duruyor.