Blog Hakkımızda Pinterest Facebook Twitter RSS

10 Ağu 2015

ASUS ZenFone 2


ASUS ZenFone 2. Donanım ve tasarım buluştu.

4 GB Ram ve 64 bit Intel işlemci ile donatılan ASUS ZenFone 2, dar çerçeve tasarımı, kavisli arka kapağı ve ince kenarları ile büyük boyutlu olmasına rağmen tutuş kolaylığı sağlayan kaliteli bir telefon. Ancak yine de küçük eller için çok uygun değil. Ek olarak, kilit butonunun telefonun üst kenarına yerleştirilmiş olması da biraz talihsiz bir tasarım hatası olmuş. Yanda olması biraz daha kullanım kolaylığı sağlayabilirdi.

5.5 inch Full HD ekranı, Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş. 13 MP kamerası tabi ki bir iPhone 6 ya da Samsung S6 kamerası değil, ancak günlük kullanım için yeterli seviyede. 5 MP ön kamerası da aynı şekilde günlük kullanım için yeterli.

Özellikle Android telefonların en büyük sorunlarından biri olan "RAM Yetmezliğine" 4 GB RAM ile çözüm sağlanmış olması, güçlü işlemcisi, kaliteli ekranı ve yeterli kamera performansı ile ASUS ZenFone 2, güncel telefonlar arasında mantıklı bir tercih gibi duruyor. 

Telefonun detaylarını ASUS'un sitesinden inceleyebilir, çeşitli online mağazalardan 1.099 TL (16 GB) ve 1.299 TL (32 GB) fiyatlarla satın alabilirsiniz.